OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

Algues i herbes comestibles, tapes marines naturals en caiac

Sortida en caiac per degustar tapes marineres naturals a base d’herbes i algues.

El 9 d’agost sortirem a la mar amb els amics de Naturalwalks per conèixer la Costa Brava més autèntica des de Colera a Llançà. Una sortida de tarda-vespre on, a més d’aprendre a anar en caiac, podràs conèixer les herbes comestibles dels penya-segats de la Costa i les algues que hi ha sota l’aigua.

Et volem oferir una nova mirada, fresca, amena i divertida del nostre territori. Tindrem temps de conèixer els racons i platges més amagades i al mateix temps degustar les tapes marines més naturals de la Costa Brava.

La sortida serà guiada per l’Evarist March que és l’ànima de Naturalwalks, botànic del Celler de Can Roca i assessor de la Bullipedia en gastrobotànica. Biòleg llicenciat amb més de 15 anys d’experiència, actualment exerceix de guia naturalista, formador i consultor especialitzat en gastrobotànica, salut i ecoturisme. On altres veuen paisatge, l’Evarist detecta tota una varietat de recursos naturals i la seva relació amb el territori i el seu patrimoni. Amb la seva paciència, passió i el seu do de fer l’invisible palpable, cada activitat i projecte es transforma en el descobriment de noves possibilitats fins llavors invisibles.

Si t’animes a venir recorda de portar ulleres per capbussar-te!

Lloc: Costa de Colera – Llançà (Costa Brava nord)
Data: Dissabte, 9 d’Agost.
Durada: De 16:00h a 20:00h.
Preu: 37€

Inclou:
– Monitor i acompanyant de SK KAYAK
– Guia de Natura: Evarist March de Naturalwalks

Per reserves dirigiu-vos a info@naturalwalks.com

Leave Reply