OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Casal d’Estiu

Obertes les inscripcions al Casal de Natura SK Kayak

Casal de natura SK KAYAK, una proposta de descoberta del nostre entorn natural.

Aquest estiu, els petits de la casa, gaudiran aprenent, jugant i fent esport. El mar, els vents, els animals i les plantes, ens acompanyaran!

Un estiu més, des de l’escola de piragüisme de Llançà, oferim una proposta diferent i única. El casal de natura SK Kayak, és un espai de descoberta del Parc Natural del Cap de Creus per als més petits. Combinem activitats esportives i naturalistes per a conèixer la vida del fons marí i dels ambients costaners. Passejarem per terra i navegarem per mar per l’entorn natural més immediat. Volem fomentar l’estima i el respecte per a aquest territori i això, només és possible a partir de la coneixença i l’experiència.

 

casal_estiu2016

Proposem un conjunt d’activitats on a partir de l’observació es treballaran diferents temàtiques relacionades amb el mar. Farem snorkel, caminarem descobrint les cales i la seva vegetació, aprendrem a reconèixer els ocells i peixos més comuns, jugarem, ens orientarem, coneixerem els vents, les praderies de posidònia i tota la vida que s’hi crea, sabrem més coses de les roques i de les garotes, ens interessarem per les arts de pesca, farem tallers manuals, coneixerem l’aigua com a recurs natural, les energies renovables, etc.

El Casal està dirigit a nens i nenes de 6 a 11 anys i es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 17h a 19,30h durant els mesos de juliol, agost i primera setmana de setembre. Podeu agafar setmanes senceres o dies solts.

Amb SK Kayak, els vostres fills gaudiran d’un estiu al mar!

Informació i reserves a:

casal@skkayak.com o trucant al 627433332

EQUIP CASAL SK KAYAK

 Graeme Holm . asktraders.com . bamstory.net