OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

CURSOS BCU

Icon-BCU

SK KAYAK és una escola de caiac de mar fundada l’any 2000 a Llançà, Costa Brava.

Som especialistes en caiac de mar i ja l’any 2001, Pau Calero el fundador de SK KAYAK,  va entrar en contacte amb la British Canoe Union (BCU) fent algun dels seus cursos de British-Canoeing-logonivell.  Des de aleshores col·laborem regularment amb Instructors i Entrenadors de la BCU  per fer formacions. Actualment la BCU és anomenada British Canoeing i part de l’Equip de SK KAYAK en forma part.

SK KAYAK BCU CENTER

Actualment estem en col·laboració amb  Phil Hadley per oferir exàmens de la British Canoeing a la Costa Brava. Podem oferir el BCU 3*, un certificat que acredita el nivell de tècnica personal. També oferim entrenaments del BCU 4*, el títol que acredita a palistes experimentats com a Guia en caiac de mar i el títol de navegació en caiac Coastal Navigation.

Phil Hadley és un dels Entrenadors més destacats de British Canoeing i fa més de 26anys que imparteix cursos de Canoa, Caiac de Mar i Stand Up Paddle. Ha estat convidat a Symposiums arreu del món i és un referent pel que fa al seu estil d’ensenyament.

BCU 3* Star Sea Award

És una certificació reconeguda a nivell mundial que acredita el nivell de tècnica personal com a palista competent en el maneig d’un caiac de mar.

Durant l’examen del BCU 3* Star Sea Award els palistes hauran de demostrar que estan capacitats per palejar sense problemes en un grup guiat en condicions de vent Beaufort Força 3 o nivell d’ones Douglas 3. Aquest Certificat és pot expedir en caiac de mar o auto buidables (Sit on Tops).

BCU 4* Star Sea Kayak Leadership Training

És un entrenament de caiac de mar per aquelles persones que volen acreditar el seu nivell personal per guiar grups de palistes en sortides curtes d’un dia o més d’un dia en condicions de marees moderades i vents no superiors a  Beaufort Força 4 . El British Canoeing 4 Star Leader té els coneixements i judici per triar els millors entorns i condicions per els diferents nivells de palistes del grup que guia.

Coastal Navigation i Tidal Planning

És un curs de Navegació Costera i Planificació de Marees (CNTP) adreçat a aquells palistes que volen fer navegació costera fins a illes de 2NM de distància en condicions de moviment de marees de fins a 2nusos i/o vents de fins a Força 4. Farem molta pràctica de preparació d’un pla de navegació i per tant farà que tinguem moltes eines per fer un pla de navegació en aigües moderades. Aquest curs és un prerequisit per fer el BCU 4*.

Els cursos de la BCU són un complement als Cursos que oferim a SK KAYAK i estan pensats per aprofundir en el coneixement de caiac de mar  aconseguint un reconeixement internacional.

També oferim estades de dos dies en format STAGE per tal de fer un cap de setmana intens amb els nostres instructors i descobrir la màgia de navegar en caiac de mar en un entorn privilegiat com és el Parc Natural del Cap de Creus.

Tots els instructors de SK KAYAK són tècnics per la Federació de Catalana de Piragüisme i des del 2016  Entrenadors de la BCU per poder oferir la formació i examen del 3*.

 

 

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV