OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com  |  +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

Expedició en caiac a Escòcia

EXPEDICIÓ EN CAIAC A SCOTLAND del 13 al 20 de JUNY
SORTIDA ORNITOLÒGICA EN VAIXELL A LES ILLES FARNE
PALEIG PEL PARC DE L’ILLA DE SKYE AMB GORDON BROWN

Aquest any hem preparat aquesta sortida que ens fa especial il·lusió compartir amb vosaltres. Veurem la colònia d’aus marines més important d’Europa visitant les Illes Farne, coneixerem en Gordon Brown que és un dels referents en l’edició de material didàctic de caiac de mar, i navegarem per un paradisos del caiac de mar, la Illa de Skye aprofitant els dies més llargs de l’any del solstici d’estiu!

Amb aquesta expedició en caiac a Skye Island descobrirem uns dels paisatges més espectaculars de la costa de Escòcia. Per fer-ho comptarem amb la col·laboració d’empreses i guies locals que són especialistes en caiac de mar i expedicionaris. En aquesta ocasió tindrem el luxe de conèixer en persona a Gordon Brown, autor de diversos manuals de tècnica de caiac de mar i Coach Sea kayak Level 5 de la BCU. Aprofitarem el viatge i aprendrem sobre les aus marines atlàntiques fent una sortida en vaixell des de prop de Newcastle per visitar la reserva de la RSPB Farne Islands, una de les colònies d’aus marines més impressionants d’Anglaterra i d’Europa on hi nidifiquen unes 22 espècies d’aus marines i hi ha una colònia de 70.000 frarets!

escocia

Foto de skyakadventures.com

El programa constarà en:

  • Jornada Ornitològica amb la gent de Billy Shiel’s Boat Trip el 14/06/2014. (Opcional). Sortida en vaixell des del Port Seahouses a Northumberland a les 9:30h del matí fins les 16h per visitar Farne Islands. (44 pounds = 53€/pax incloent les dues taxes per desembarcar a les illes).
  • Expedició en caiac de mar per Skye Island amb el guiatge de Skyak Adventures. Descobrirem els racons més màgics i espectaculars de la Costa Oest Escocesa fent 5 sortides acompanyats per un guia local i amb ell aprofitarem per descobrir els secrets de la història d’aquells paratges tant especials!
  • 16 al 20 Navegació per la Illa de Skye
  • 21 al 24 Ruta per les Highlands (Per lliure)

Els acompanyants i instructors seran:

Pau Calero i Figueras – Cap Expedició i Reserves- Guia de Mar i Gerent de SK Kayak
William Shiel – Patró del All day bird watch amb Billy Shiel’s Boat Trip
(http://www.farne-islands.com/trips/birdwatch.htm)
Gordon Brown – Guia Local, instructor BCU Coach Level 5 i gerent de Skye Kayak
(http://www.skyakadventures.com/sea-kayaking)

De tornada us en farem un bon relat!

 

Leave Reply