OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com  |  +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

Jornada de test de caiacs Goltziana

Arriba novembre i seguim actius a tope! Apart dels cursos i excursions d’aquest novembre, us proposem a una jornada de test de caiacs Goltziana, on podeu venir a provar els nous caiacs que a partir de ja podreu comprar a SK Kayak.

  • Data de la jornada Kayak Test Goltziana: 17 de novembre de 2013
  • Per apuntar-se: Contactar amb en Xavi a material@skkayak.com o al 627433332

Sobre la familia Goltziana…

Els Goltziana són caiacs fabricats a Portugal de la mà d’un equip de treballadors especialitzats que han estat ensenyats per Eduardo Traveira, qui els hi ha transmès l’experiència adquirida durant tota una vida dedicada a la producció de caiacs. L’experiència acumulada des de 1979 junt amb la utilització dels millors materials resulten en uns caiacs d’alta qualitat.

A SK Kayak hi podreu trobar:

Goltziana Fiji: El caiac més adecuat per palistes de talla petita y mitjana, un dels preferits per les dones. Ràpid y molt maniobrable sense necessitat de timó. Ofereix molt bona estabilitat primària i suficient capacitat de càrrega en els seus dos compartiments. La comoditat és un aspecte clau en aquest caiac. És ideal pels que volen iniciar-se.

goltziana_fiji

Goltziana Marlín:  Per a palistes que busquen rapidesa i alta estabilitat secundària. Ideal per travesses y expedicions. Polivalent. Tercera tapa i quilla retràctil de sèrie. És el kayak perfecte per als grans escenaris. La capacitat de càrrega és molt generosa. Pel seu volum pot adaptar-se als palistes més grans i més pesats sense comprometre el rendiment.

goltziana_marlin

 

Goltziana Marlín Force: La novetat, us en donaran tots els detalls a la botiga. Sobre el prototip podeu llegir aquest post a The Ocean Dragons.

Doncs bé, ja sabeu que podeu venir el dia 17 a provar-los, us animeu?

Ah, i sabeu que aquest hivern tindrem oberta la botiga a diari? De diumenge a dijous obrirem de 8 a 14h i els divendres i dissabtes de 8 a 14h i de 16 a 20h. Us esperem a Llançà!

 

Leave Reply