OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com  |  +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

On para en Rai? Un aventurer marca de la casa…

En Rai es mereixia, com a mínim, una racó al nostre blog! A finals de juny, després de demanar-li nosaltres, ens va escriure aquesta petita biografia que ara us transmetem a tots vosaltres. És un crack, jove i amb molt futur, endavant Rai!

Untitled-1-(1)

“Sóc en Rai Puig de Tarragona, tot i que els que em coneixen bé saben que no hi sóc gaire sovint per la meva ciutat natal, ja que sóc un “cul inquiet” i he viscut a molts llocs diferents, ja sigui fent temporades com viatjant, especialment des de que vaig acabar la carrera en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC) i vaig decidir que la meva prioritat a la meva vida era explorar el món: Noruega, Algèria, Nova Zelanda, Indonèsia, Groenlàndia…

Els meus inicis per l’esport professionalment venen del món del Fitness, així que res a veure amb el caiac, fins que un dia la vida em va portar a fins aleshores desconeguda i aïllada Llançà, concretament a l’escola SK KAYAK sense tenir ni idea de què era un caiac. Allà vaig conèixer en Pau Calero a través de la nostra estimada Pat Bros (quin bon equip fèiem!!) i vaig acabar treballant-hi tres inolvidables estius seguits. Amb en Pau vam connectar de seguida i des d’aleshores ha estat mestre, mentor, company de viatges i amic, que ha sapigut transmetrem com mai ningú abans l’amor per un medi i una professió: ser guia de caiac de mar.

Amb el temps el caiac de mar es va transformar d’una simple afició i treball d’estiu a esser la meva passió i feina tot l’any, intentant professionalitzar-me al màxim, de la qual cosa encara hi estic aprenent molt (i el que em falta!). Per exemple, he fet cursos de la BCU a la meca del caiac, Anglesey (Gal·les); cursos de la federació catalana com el nivell 2; aficionar-me a altres diciplines del caiac com el kayak surf; i/o he treballat en diverses empreses del sector a Catalunya i Balears. També he fet algunes expedicions en caiac com la inolvidable a Baja California (Mèxic) amb els meus amics Pau, Marc i Anna.

Però una de les èpoques que més vaig aprendre i més vaig gaudir a guiar grups en caiac va ser durant els meus dos estius a la Patagònia Argentina de les mans de ROCROI.com en les quals vaig poder tenir l’oportunitat de liderar excursions en caiac entre els icebergs del glaciar Upsala, una activitat mai realitzada abans a sud Amèrica.

I ara em trobo en la meva última aventura en caiac, us escric des de l’illa de Vancouver (Canadà); porto uns 20 dies d’expedició en solitari des de la ciutat de Vancouver i la intenció és arribar a Juneau (Alaska) d’aquí dos mesos. Com us podeu imaginar és l’aventura de la meva vida de la qual estic vivint moltes experiències enriquidores. Qui em vulgui seguir ho pot fer a través d’aquesta pàgina de facebook: www.facebook.com/paddlingtoalaska

I sobre plans de futur…? on em portin els vents i les corrents per seguir els meus somnis!! Vinga, ens veiem a l’aigua!!! Llarga vida al caiac de mar!!!”

Leave Reply