OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Política de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de SK Kayak.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i, en el cas que ens hagi autoritzat expressament a la casella corresponent, també a enviar-li comunicacions comercials sobre productes i serveis que poden resultar del seu interès.

SK Kayak garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.

Els clients de SK Kayak podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició, comunicant-ho per correu electrònic a info@skkayak.com o per escrit a SK Kayak Passeig Marítim, 4 17490 de Llançà.

Cookies

Consulta la nostra política de cookies

 Join Today best bit casino deposit and play using Bitcoin . Best Pregnancy Body Pillow