OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Responsabilitat ambiental i compromís amb el turisme sostenible

SK KAYAK aposta per una oferta de turisme de natura i especialment, turisme ornitològic, basada en un compromís de responsabilitat social i ambiental. Entenem el turisme de natura com “aquell que satisfà les necessitats dels turistes actuals i de les regions de destinació, a la vegada que protegeix i garanteix l’activitat de cara al futur” (OMT, definició de turisme sostenible).

La nostra proposta intenta minimitzar els impactes negatius del turisme sobre el medi natural i maximitzar els positius, aplicant per a això criteris globals de sostenibilitat en la seva planificació i desenvolupament. Valoritzem el nostre patrimoni natural i, especialment, el recurs viu que suposen les aus com a indicadors i com a elements motivadors. Impliquem als nostres veïns, col·laboradors i proveïdors en millorar l’atenció a aquest turista de natura. I entenem que només ofertes ambientalment responsables i sostenibles, amb professionals conscienciats i ben formats, poden evitar o reduir els impactes negatius i contribuir a la conservació del medi natural, especialment de les aus i els seus hàbitats, i al desenvolupament rural de la nostra terra.

Per això a SK Kayak ens hem adherit a la iniciativa Iberaves, turisme ornitològic, de SEO/BirLife com a empresa compromesa amb un turisme ornitològic, respectuós i sostenible. Treballarem junts sota les bones pràctiques en turisme ornitològic, hem demanat als nostres guies que facin el Curs Online de Iberoaves, intentem difondre el codi ètic de l’obervador d’aus de SEO/BirdLife, venem productes de SEO/BirdLife per ajudar a recaptar fons, col·laborem amb entitats locals de protecció de la natura i divulgació de la natura com Iaeden, Naturalistes de Girona, Flora Catalana i realitzem activitats conjuntes amb el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’ Empordà.