OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Stage Sk Kayak

Sk Kayak ofereix un cap de setmana de Cursos Tècnics per aprendre i perfeccionar la tècnica de caiac de mar en un format de dos dies intensos amb Clínics específics a preu especial!

Tria que vols aprendre i gaudeix del caiac de mar en un entorn immillorable, el Parc Natural del Cap de Creus!

Per als acompanyants us oferim un munt d’activitats que es fan a l’Alt Empordà i poder gaudir dels magnífics Parcs Naturals que ens rodegen.

Si ets d’un Club, sou un grup d’amics o una empresa  de mínim  5 persones us podem muntar un Stage a la carta amb el nostres Instructors! Només cal que ens demanis informació a info@skkayak.com i t’ho muntem.

Reserva la teva data i ens veiem a l’aigua!

DATES DEL STAGE 2019:

30 i 31 de Març

20 i 21 d’Abril

25 i 26 de Maig

22 i 23 de Juny

13 i 14 de Juliol

10 i 11 d’Agost

31 d’Agost i 1 de Setembre

31 de Setembre i 1  d’Octubre

Compra ara les activitats del teu Stage

STAGE CAIAC DE MAR
Data 1a. Activitat

 

 

PLANNING STAGE SK KAYAK

 

DISSABTE

DIUMENGE

09:45h

Recepció participants

 

 

 

 10:00h

a

13:00h

A

Curs de tècnica de paleig bàsica

 

 

D

Curs de tècnica de paleig avançada

 

 

 15:00h

 a

18:00h

B

Curs de rescats i seguretat

 

E

Curs de metodologia de l’expedició i navegació

 

 Divendres 

19:30 

a

21:30

 Curs Esquimotatge a la piscina de Roses

*Mínim de 2 persones per curs

*Possibilitat de fer el curs d’esquimotatge la piscina de Roses fins al Juny o a partir de l’octubre  ( divendres de 19:30 a 21:30 i  dissabtes de 18:30 a 20:00)

** Matinal des de Portlligat a la Punta del Cap de Creus de les 7 a les 11:00h

 

ACTIVITATS i INSTRUCTORS STAGE SK KAYAK:

 RAI PUIG  // PAU CALERO  // FRANCESC NOLLA 

CURSOS STAGE

 • CURS DE TÈCNICA DE PALEIG BÀSICA

Curs pensat per repassar els fonaments bàsics del caiac del mar  on l’ensenyarem  tots els secrets per palejar sense esforç i eficaçment que normalment no s’expliquen! Es tracte d’una petita sessió teòrica i majoritàriament pràctica on repassarem entre d’altres coses la palada de propulsió, la circular, retrocircular, pas entre roques… Encara que tinguis experiència prèvia recomanem començar per aquest curs ja que et corregirem mals vicis a l’hora de palejar!

 

 • CURS DE RESCATS I SEGURETAT

Curs que completa el curs de paleig bàsic on aprendrem a realitzar amb eficacia els rescats més comuns en cas de volcada en caiac com són el rescat assistit en forma de  T i diferents maneres de  fer l’auto rescat. També practicarem el remolcatge i parlarem de com actuar en varies incidències vàries establint protocols. Coneixements necessaris per tots els practicants d’aquest esport!

 

 • CURS DE TÈCNICA DE PALEIG AVANÇAT

Curs pensat per aquells caiaquistes que volen optimitzar el paleig i desenvolupar palades més tècniques com els timons  i desplaçaments laterals . També veurem les palades per evitar la bolcada com els recolzaments  i practicarem els  girs amb canteig de casc. Curs per treure el màxim rendiment al caiac i que t’acredita com a caiaquista autònom.

 

 • CURS DE METODOLOGIA DE L’EXPEDICIO I NAVEGACIÓ

Un curs teòric (en una aula)  a l’expedició en caiac de mar ideat per tots aquells caiaquistes que es volen iniciar en les travessies  de més d’un dia que incloguin pernoctacions a la natura. Parlarem de com estibar un caiac amb la carrega i tota mena de consells sobre quins materials i accessoris portar de travessa. També explicarem aspectes bàsics  d’introducció a la  navegació en caiac com meteorologia, cal·lcul de distàncies i velocitats, lectura de mapes i cartes nàutiques..

 

 • CURS D’ESQUIMOTATGE:

Curs per aprendre  l’auto-rescat per excel·lència  del piragüisme, el esquimotatge a l’estil alemany (l’estil més comú de tots) . A través d’una progressió per passos entendrem  i practicarem el funcionament d’aquesta tècnica en cas de volcada. Pels que ja us surt esquimotejar us reptarem a fer-ho en altres estils i diferents velocitats o situacions per tal de afermar-lo al 100%! Recorda que aquest curs  fora de l’estiu  també els fem els divendres i dissabtes pel vespre a la Piscina de Roses!

 

ACTIVITATS PELS ACOMPANYANTS

  1. Llançà: http://www.visitllanca.cat/
  2. Roses: http://www.visit.roses.cat/ca/cb/agenda-/
  3. Alt Empordà: http://www.empordaturisme.com/Agenda.htm

 

 

 wiliam hill online casino . เกมไพ poker