OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com | +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Treballa o col.labora a SK Kayak

Equip SK Kayak

A SK Kayak som una petita empresa familiar de caiac i activitats de descoberta de la natura que des de sempre hem procurat formar un equip estable i potent per tirar endavant el projecte.

Alguns dels nois i noies que es van inciar fent pràctiques s’han acabat incorporant a l’empresa, altres que eren clients han acabat essent tècnics o instructors de l’escola que sovint fan la temporada d’estiu a la Costa Brava i la d’hivern al Pirineu.

Vols tu també formar part de l’equip de SK Kayak? 

Ofertes de treball

Si ens coneixes una mica ja saps que ens fascina navegar en caiac tant per mar com pel riu, descobrir la fauna i la flora del Cap de Creus o dels Aiguamolls, observar el bosc de ribera, els ocells, els hàbitats, conèixer la geologia i descobrir tots el que composa aquests dos magnífics indrets. Ens agrada fer participar als nostres clients del descobriment dels secrets l’Empordà i gaudim creant noves propostes fresques i originals per fer-los partícips d’experiències úniques!

Tot això ho fem treballant en equip, amb predisposició a ser flexibles i tenint sempre un somriure cap als nostres companys de feina i sobretot cap als nostres clients. Som com som i podem millorar!

Per aquesta temporada 2017 necessitem:

 • Responsables de bases de SK Kayak
 • Auxiliar per la botiga de Llançà
 • Instructors de caiac (Tècnic Esportiu Nivell I o Nivell II de la RFEP o FCP)
 • Auxiliars d’escola de caiac
 • Comercial autònom a comissió

Apart del català i el francès es valoraran coneixements d’idiomes com l’anglès o alemany i d’ofimàtica.

Ofertes de pràctiques

A SK Kayak valorem molt l’actitut dels nostres alumnes en el seu període de pràctiques. Som un equip dinàmic, jove i amb ganes de crèixer. El treball en equip és clau a la nostra petita empresa i demanem a tots els que volen formar-ne part i continuar amb nosaltres, de donar el millor d’un mateix, no tenir por d’aprendre i millorar dia a dia. Si creus que pots aportar coses positives, benvingut a bord!

Quins perfils poden participar a les pràctiques amb nosaltres:

 • Alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior (CAFEMN) a la temporada de primavera/estiu o a la temporada d’hivern
 • Alumnnes de Cursos Federatius de Tècnic Esportiu Nivell I o Nivell II de la RFEP o FCP. Som centre de pràctiques acreditat
 • Estudiants de Turisme o RRPP
 • Estudiants de Disseny Gràfic o Graus de Audiovisual i Multimedia

Apart del català i francès es valoraran coneixements d’idiomes com l’anglès o alemany, d’ofimàtica i de programes de disseny.

Voluntariat a SK Kayak

Si no vols agafar el compromís de treballar tota una temporada o no tens que fer pràctiques però t’agradaria donar un cop de mà en el nostre dia a dia o en ocasions especials aleshores pots venir a fer de voluntari, A canvi del teu voluntariat t’oferirem formació, descomptes a la botiga i contraprestacions en serveis gratuïts!

Quant i quins voluntaris necessitem:

 • Dissenyadors gràfics o Tècnics d’Audiovisual i Multimèdia per fer vídeos divertits amb la Go Pro i fer muntatges específics per projectes concrets
 • Palistes per fer Seguiment de Curses de Natació a Mar Obert
 • Voluntaris per muntar i desmuntar esdeveniments especials amb volum de gent
 • Auxiliars de Terra o Aigua per ajudar en el nostre dia a dia, Si voleu hi ha opció a només fer un període a l’estiu (una setmana, quinze dies, etc). Cal indicar quin període o franja horària. 

Els interessats podeu escriure’ns un email explicant les vostres motivacions i interessos a info@skkayak.com

 All players who are at least 21 years online casino play for real money . Go beyond traditional enterprise risk management software with us . https://www.baltimoremagazine.com/