OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com  |  +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

Va de bloggers i caiac pesca

Han passat casi un mes però no sempre ens podem dedicar a allò que més ens agrada! Després de fer un repàs dels bloggers amics, coneguts o recomanats de kayak en dos capítols (Va de bloggers i caiac I i Va de bloggers i caiac II) anem ara per aquells que a més de bloggers i amants del caiac destaquen per vincular aquesta activitat al món de la pesca.

Comencem amb el referent que és…

antonio-pradillo

Antonio Pradillo
www.antoniopradillo.blogspot.com.es

L’Antonio va heretar la seva afició a la pesca, la practica des de que te ús de raó, dels seus pares. Va ser un dels pioners de la pesca en caiac a Espanya. L’any 1997 o 98 va començar a palejar en el mar -amb certa por ja que no tenia a ningú de referència- amb el repte de poder pescar espècies a les quals no tenia accés pescant des de la costa. El seu caiac es va quedar petit en pocs anys i va fer el salt als grans caiacs de pesca de mar gràcies a Rotomod, marca amb la que col.labora, junt amb FREEDOM HAWK.

Actualment és soci de Kayak Fishing Valencia que és el club de pesca en caiac més gran d’Espanya. Va ser amb aquest club que va guanyar el campionat d’Espanya de pesca en caiac de 2.012, l’únic al que s’ha presentat. Practica la pesca en aigües de tot el món però la seva “escola” és el Golf de València i els embassaments de l’interior.

Esponsoritzat per la marca de material de pesca Savagear, realitza cursos, xerrades i exerceix de guia de pesca. Actualment també treballa a l’Equip de Seguiment de Fauna Amenaçada de la Generalitat Valenciana.

Felicitats a l’Antonio que ha aconseguit el somni de molts… fer de la seva afició, en aquest cas la pesca, el seu modus vivendi. En el seu blog podreu gaudir de molt bones imatges tant de les captures, com dels mars de diferents indrets per on navega, de més propers com València o Astúries i de més llunyans com Noruega o Mauritània.

 

pescacaiac

Daniel Gras
www.pescacb.net

En Daniel és, des de sempre, un amant del mar. “De petit teníem una barqueta a l’Estartit i sortíem amb la família i els amics. Més tard vaig descobrir la pesca, l’snorkel i vaig aprendre a navegar a vela amb optimist i 420.” Malauradament va haver de separar-se del mar durant molts anys per anar a viure a Girona. Fa uns 4 anys va decidir retrobar-se amb el mar i va apostar pel kayak per ser un mitjà sostenible i autònom que li permet anar on vol. Va començar amb un caiac autobuidable i poc després ja va adquirir un caiac de mar.

Gairebé sempre surt acompanyat de canyes o fluixa, tot i que no sempre surt a pescar. Navega per tota la Costa Brava i li agraden especialment les zones de roques, cales i penya-segats. La zona del Baix Empordà, de Tossa a Sant Feliu, la zona de Palamós a Begur, la costa del Montgrí i el Cap de Creus són, com no, els seus indrets preferits.

El seu blog recull entrades sobre pesca responsable, caiac i sobre racons de la Costa Brava. A més de les fotos de captures trobareu relats detallats de les seves sortides i de les seves experiències entorn del món de la pesca i del caiac. En Dani, és dels que tampoc paren i el veure sempre actiu al mar, al blog i a Facebook!

 

dani-ubric-caiac-pesca

Dani Ubric 
aficionatalapesca.blogspot.com.es

En Dani també és un aficionat a la pesca des de ben petit. Fa dos anys que es va decidir a comprar-se un caiac de pesca. Va apostar pel caiac ja que li permetia guanyar mobilitat, abastar més zona a l’hora de pescar i així aconseguir més oportunitats de pesca. La seva zona de navegació-pesca és la Costa Brava, més concretament la badia de Roses i la zona de l’Estartit-Begur, tot i que també es deixa caure pel Cap de Creus i més al sud per Palamós. Ens comenta que de la pesca en caiac “m’agrada molt la sensació de llibertat que tinc al mar. Molt diferent d’anar en barca, el caiac et dóna un punt de fusió amb el mar, notant cada balanceig de les onades i evitant el soroll molest dels motors”. Viu la pesca a bord del caiac com “una lluita de tu a tu amb el peix, en el seu medi, sense la possibilitat de posar els peus a terra o la seguretat d’una barca.”

El seu blog és un espai on hi trobareu qualsevol cosa relacionada amb el món de la pesca: experiències, sortides, vivències, esquers i demés aspectes al voltant del món pesquer.

Som conscients que en falten un quants però per falta de temps no ens han pogut respondre i no voliem fer-vos esperar més! Però no patiu, que així que ens contactin ho publicarem.

Un cop més gràcies per seguir-nos i escoltar-nos!

 

Leave Reply