OBERT TOT L'ANY  | info@skkayak.com  |  +34 627 433 332 - +34 972 12 11 12

Blog

Més blogs de caiac

Ja fa uns mesos que vam publicar dos posts sobre blogs de caiac i també de caiac pesca que van ser un èxit, en total vam obtenir més de mil pàgines impreses. Aquestes tres entrades contenien una referència a aquells blogs d’amics i coneguts de SK Kayak, de recomanacions de clients i seguidors i d’altres que són referents al sector. En van quedar alguns al tinter que anirem publicant en aquest blog.

Avui us parlarem de l’Eduardo Bolado i del seu videoblog www.kayakcantabria.blogspot.com.es.

eduardo

L’Eduardo es va introduir en el món del caiac l’any 2008 amb un autobuidable però a l’any ja va adquirir un caiac de mar. Viu i paleja a Santander però sovint navega també per la costa d’Astúries i Galícia. És un enamorat de la costa Cantàbrica que, a poc a poc, va recorrent amb els seus companys de caiac, en la seva totalitat.

Ens explica que per a ell, el major atractiu de la seva afició és poder fer travessies de manera autònoma. “Compartir amb la natura i els amics uns dies de travessia és un dels meus majors gaudis vitals”. En el seu blog ens mostra les seves sortides, principalment en format vídeo. Ell i els seus amics procuren sortir durant tot l’any i exposar als habituals un record del viscut cada cap de setmana, és un dels motius de tenir el blog. Destaca i agraeix la difusió i l’aprenentatge que en relació al món del caiac ofereix la ACKM (Asociación Cantabra de Kayak de Mar), de la qual actualment és vicepresident.

Actualment, el seu destí somiat és la Costa Brava ja que no la coneix. Si hagués de triar entre els seus racons coneguts es quedaria amb la costa asturiana, “una meravella pels sentits!”. “El millor amb diferència que he adquirit en aquesta aventura del caiac, són els amics i companys d’afició que s’han creuat en el meu camí fins ara i, segur que també ho seran, els que me n’aniré trobant en un futur en el camí de aprenentatge que em falta.”

Gràcies Eduardo per dedicar-nos una estona!

Leave Reply