Team

Foto: Gaspar Morer
Foto: Gaspar Morer

Pau Calero

Pau Calero a fondé SK KAYAK en l’an 2000 avec un objectif en tête : enseigner le kayak de mer de façon professionnelle et avec toutes les garanties de sécurité. Amoureux du Cap de Creus et d’activités nature, il propose avec son équipe de  biologistes (diplômés de l’INEFC, instructeurs de la Fédération Catalane de Canoë-kayak et guides homologués du Parc naturel de Cap de Creus) des expériences de
découverte de la faune et la flore méditerranéenne et de l’histoire maritime de Llançà. Des expériences à la fois amusantes, enrichissantes et respectueuses de l’environnement. Il organise des excursions en kayak sur la Costa Brava, et il est membre fondateur du Pagaia Club de Caiac Cap de Creus.

Pau est Coach Level 2 et  5* de Sea Kayak Leader de la British Canoeing et formateur de guides de kayak de mer (TD2) auprès de la Fédération Catalane de Canoë-kayak (FCP). Ses ateliers peuvent être multilingues : français, anglais, catalan et espagnol. Il comprend également l’italien et l’allemand.
Il cultive par ailleurs son équilibre interne lors de retraites Vipassana et accompagne les sorties de kayak contemplatif et Qi Gong. 
« Le kayak est ma passion. SK KAYAK est un rêve devenu réalité ! »

CV  CV1  CV2Aneliya Trendafilova

Anant cap a Sud Amèrica l’any 2015 va fer un Postgrau de la UAB d’Ecoturisme i va fer pràctiques a SK KAYAK. Es va enamorar del Cap de Creus i de la seva màgia. Aficionada a la natura i el mar carrega les piles amb banys de Tramuntana.

La trobareu a la Botiga de SK KAYAK,  responent els correus i telèfon de reserves o fent guiatges pel Cap de Creus.

“Cross the borders and push your limits ”


Albert Corominas

Albert Corominas és un referent pel que fa a l’alt rendiment de piragüisme a Catalunya i un referent pel que fa a la gestió esportiva en l’àmbit competitiu. En Coro és Entrenador Nacional de piragüisme i porta la secció de competició del Club Natació Banyoles. És un esportista d’èlit en les disciplines de marató i surfski i com a Membre de l’Equip Nacional ha competit per tot el món.

 Coro farà la direcció tècnica i entrenaments de SURFSKICOSTABRAVA, un projecte únic a Catalunya que neix de la passió de l’Albert pel SurfSki i la passió de Pau Calero pel caiac de mar, la passió de palejar pel mar i les ones!

En Coro el trobareu a l’Estany de Banyoles entrenant en aigües tranquil.les o jugant amb les ones fent downwinds amb el seu SurfSki voltant pel món!

“Surfski...una passió per les ones!”


Alba del Puerto Gil

Figuerenca de naixement. Ha estudiat fotografía, disseny gràfic i interiorisme. Parla català, castellà i anglès. Aficionada als esports aquàtics i de neu, al món submarí i als animals.

La trobareu a la botiga de SK KAYAK, responent els correus i el telèfons de reserves i atenent clients.

Make your dreams come true.