Qui nous sommes

SK KAYAK est un centre de kayak de mer situé sur la Costa Brava, en Espagne, et spécialisé en snorkeling et sorties guidées dans la nature.

Notre équipe de professionnels comprend des diplômés en tourisme, des techniciens en écotourisme, des diplômés universitaires en Sciences de l’éducation physique et sportive et des guides de nature passionnés de kayak, amoureux de la mer et désireux de partager tout cela avec vous.

Als membres de SK KAYAK ens agrada el contacte amb el mar i el contacte amb la gent, estimem el nostre entorn i ens apassiona poder fer descobrir la Costa Brava d’una manera sostenible a treves del caiac de mar.

La Filosofia de treball de SK KAYAK i l’actitud de proximitat cap al client fa que fem productes a mida i  experiències en caiac úniques per descobrir les singularitats del territori de Costa Brava posant en valor els aspectes culturals locals. Compartir experiències i coneixement forma part de la nostra manera d’entendre el mon.

Ens agrada fer les coses bé i ens esforcem per millorar temporada a temporada! Ens hi ajudes? Fes-nos crítiques constructives o aporta idees per incorporar!

Oferim incentiu empreses, estades per escoles, experiències per famílies i activitats a mida. Since 2000 a la Costa Brava.

QUE ENS FA DIFERENTS:

Pau Calero, el gerent de SK KAYAK, és un dels pioners del caiac de mar a Catalunya i un referent en les propostes eco turístiques a la Costa Brava.

Treballem en un entorn privilegiat el Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

 SK KAYAK té una dimensió social que ha fet de Llançà un dels referents del caiac de mar a la Costa Brava i a Catalunya.

 Som un a empresa oberta tot l’any que cuida la Responsabilitat Social Corporativa (CSR) amb mesures laborals i de relació amb entitats del territori.

 A SK KAYAK ens renovem constantment per tal d’acostar els nostres visitants a l’entorn de Llançà.

Tenim la filosofia de no només preservar els nostres espais naturals sinó que volem participar de manera activa en la protecció del ecosistemes i fomentar la biodiversitat..

Impulsem l’Ecoturisme en caiac a la Costa Brava amb l’objectiu de:

Incrementar el valor del patrimoni històric, cultural, social i natural marítim i pesquer del municipi en totes les activitats guiades en caiac que proposem.

Desestacionalitzar la temporada turística a Llançà i,  d’aquesta manera, generar activitat a les empreses del municipi en la temporada baixa.

Fomentar el treball en xarxa a través de les empreses locals de Llançà i generar sinèrgies amb l’administració pública.

Oferir productes al municipi adreçats a segments específics de visitants.Apostar per oferir activitats sostenibles, relacionades amb la pràctica de l’ecoturisme i molt vinculades amb l’aplicació de la Carta Europea del Turisme Sostenible que aplicarà properament el Parc Natural del Cap de Creus.

Ens hi acompanyes?