Équipe

Foto: Gaspar Morer
Foto: Gaspar Morer

Pau Calero

Pau Calero va fundar SK KAYAK l’any 2000 amb l’objectiu d’ensenyar el caiac de mar d’una manera segura. Apassionat del Cap de Creus i de les activitats a la natura, des de fa uns anys proposa amb el seu equip de biòlegs - llicenciats en INEFC, instructors de la Federació Catalana de Piragüisme i Guies Acreditats pel Parc Natural del Cap de Creus -, experiències per posar en valor la fauna i flora mediterrània i història marinera de Llançà d’una  manera sostenible i divertida.

Organitza excursions en caiac per tot la Costa Brava i és soci fundador del Pagaia Club de Caiac Cap de Creus. És Coach Level 2 i  5* Sea Kayak Leader de la British Canoeing i Formador de Guies de caiac de mar (TD2) de la Federació Catalana de Piragüisme (FCP). Pot fer els Tallers en Francès, Angles, Català i Castellà, tot i que també entén l’Italià i l’Alemany.

És una apassionat de viure la vida intensament i és aficionat al submarinisme i a l’ornitología. El podeu trobar buscat l’equilibri fent retirs de Vipassana o en les sortides de Caiac Contemplatiu & Qi Gong

“Kayaking is a passion ...SK KAYAK a dream becomed true!”         

CV  CV1  CV2


Rai Puig

Rai est originaire de Tarragone et s’est installé il y a plusieurs années au Cap de Creus. Le kayak de mer est sa passion, et il en a également fait une façon de voyager dans le monde entier. Il a réalisé des expéditions en Patagonie, Basse Californie, Alaska, Nouvelle Zélande, Papouasie-Nouvelle-Guinée.

Vous retrouverez Rai Puig lors des sorties d’une ou plusieurs journées et dans les cours techniques.

Il est coordinateur des guides et instructeurs et directeur technique de SK KAYAK.


Aneliya Trendafilova

Anant cap a Sud Amèrica l’any 2015 va fer un Postgrau de la UAB d’Ecoturisme i va fer pràctiques a SK KAYAK. Es va enamorar del Cap de Creus i de la seva màgia. Aficionada a la natura i el mar carrega les piles amb banys de Tramuntana.

La trobareu a la Botiga de SK KAYAK,  responent els correus i telèfon de reserves o fent guiatges pel Cap de Creus.

“Cross the borders and push your limits ”


Albert Corominas

Albert Corominas és un referent pel que fa a l’alt rendiment de piragüisme a Catalunya i un referent pel que fa a la gestió esportiva en l’àmbit competitiu. En Coro és Entrenador Nacional de piragüisme i porta la secció de competició del Club Natació Banyoles. És un esportista d’èlit en les disciplines de marató i surfski i com a Membre de l’Equip Nacional ha competit per tot el món.

 Coro farà la direcció tècnica i entrenaments de SURFSKICOSTABRAVA, un projecte únic a Catalunya que neix de la passió de l’Albert pel SurfSki i la passió de Pau Calero pel caiac de mar, la passió de palejar pel mar i les ones!

En Coro el trobareu a l’Estany de Banyoles entrenant en aigües tranquil.les o jugant amb les ones fent downwinds amb el seu SurfSki voltant pel món!

“Surfski...una passió per les ones!”


Alba del Puerto Gil

Figuerenca de naixement. Ha estudiat fotografía, disseny gràfic i interiorisme. Parla català, castellà i anglès. Aficionada als esports aquàtics i de neu, al món submarí i als animals.

La trobareu a la botiga de SK KAYAK, responent els correus i el telèfons de reserves i atenent clients.

Make your dreams come true.